dimecres, 7 de març del 2012

Taller monogràfic de gallines de Pascua

Després d'una mica de re-organització tornem a ser aquí amb una nova imatge. Què us sembla?




Avui les nostres botoneres han estat fent gallines de pascua durant tot el dia. Són unes treballadores. Durant el taller s'ha perdut la poteta d'una d'elles però al final l'hem trobada. I han rigut... Riures mai els hi falten a les nostres botoneres.


El taller l'ha impartit l'Araceli Rodriguez de Nines D'Aro.

Si algú més s'anima pot venir a les hores de tallers lliures. Fem brúixes, nines Tilda, gallines, animals estil Tilda, entre d'altres.

A més, avui ens ha visitat l'Arlette Mar. Una noia que customitza roba amb dibuixos, frases o poemes. És tota una artista! Fa tallers de pintura en roba i també coses per encàrrec. Avui ens ha portat aquest body pintat a mà amb inscripcions i el dibuix que veus a continuació. I una samarreta amb un cor (de veritat) i un poema.


Si t'agrada el seu treball o tens curiositat pots contactar amb ella al telèfon: 615-86-68-08 o al e-mail: arlette.mar7@yahoo.es També pots veure les seves fotografíes al Flickr: http://www.flickr.com/people/deerblood/

Us presento la gallina de la Merche. Li ha quedat maca, oi?


2 comentaris:

  1. Nenes! Qué maques les gallines!! Un petonet molt fort!

    ResponElimina
  2. Hola Yessica, te escribo este mensaje porque he tenido problemas con la actualización de mi blog y es para pasarte la dirección que tienes que poner para que se actualice es feeds.feedburner.com/SilviaEntreCosturas
    Gracias guapa!

    ResponElimina